Радіти кожному промінчику...

Радіти кожному промінчику...
Радіти кожному промінчику,
Прийдешній миті, кожній гамі,
Простому сірому камінчику,
Тонкій травичці під ногами,
Немолодого часу проміжку,
Радіти диханню і волі,
І дарувати щиру посмішку
Собі і всім, хто є довкола.