У нескінченній зміні декорацій...

У нескінченній зміні декорацій...
У нескінченній зміні декорацій,
В якій сплелись початок і кінець,
Я відчуваю дотики вібрацій
Ніким іще не пізнаних сердець.
Мовчать думки, голосять телефони,
Орбіти не міняються планет,
А ті серця ламають всі канони,
Й потроху Всесвіт рухають вперед.