Краса твоя свята – то не секрет

Краса твоя свята – то не секрет.
Одна вночі мені ти світиш, Зірко!
Хоч на вустах твоїх солодкий дикий мед,
А все ж без тебе так нестерпно гірко.
НазАвжди тільки ти в моїх думках.
Авжеж, моя Богиня досконала.
Але все інше, окрім нас, - сміття і прах.
Нас небо в цьому світі поєднало.
Напевно, вбережеш мене від лиха ти.
Але без тебе мені важко навіть дихати?