Нічний сюжет

Нічний сюжет
Рожевий захід сонця диск сховає
І полунично розіллється серед хмар...
Простий сюжет : ступає ніч по краю,
Свій зоряний розплутуючи шарф.
 
І перламутром заіскриться небо
І місяць серпиком загляне у вікно...
Чумацький шлях від мене і до тебе
Густе молочне розілляв вино.
 
Сюркочуть цвіркуни в траві прим'ятій
І свіжість згущується в краплі росяні.
Дурманить ніч терпким нектаром м'яти,
Солодкі барви струшуючи в сни.
 
Мій берег сонним подихом зітхає
І на твоєму боці снами дише Бог...
Ніч наші далі зорями єднає
І сняться сни тепер одні на двох.
 
08.2011р.