Травневий день забіг за половину...

Травневий день забіг за половину...
Травневий день забіг за половину,
Уже грози відгрюкав тулумбас,
У небі місяць білий якір кинув.
Зірок нема. Ще не настав їх час.
В канаві показилася ропуха,
Ідуть хвилини в затишні краї.
Іду і я. Тримаю капелюха,
І вітер рими пробує мої.