Не зможу я забути.

Не зможу я забути.
Не зможу я забути ті чудові,неймовірно
ніжні ночі,
Вдихнути витончений аромат,
Поглянути в звабливої краси,очи,
дівочи,
На жаль,та не можливо повернути все
назад,
Ти будеш довго жити в моїх снах,
Розпач,біль,будуть стискати груди,
Можливо ,колись зможу подолати
цей болючий жах,
Та поряд нам з тобою вже повік не
бути!