Важливе що маєш сказати?

Важливе що маєш сказати?
Хіба ще не вдосталь брехні?
Навіщо нам, зроду крилатим,
Не мріяти і не літати -
Натомість горіти в вогні?
Ти срібники долу не кидай
І смерті шукати не смій -
Живи! і малюй краєвиди:
«Життя після вбивства надій».
18.05.2018