ЧИ БУДЕ, ЧИ СТАЛОСЬ…

Чи буде,
Чи сталось,
А може, наснилось?
Покаявся Юда
І зло відсахнулось,
Добру підкорилось.
Та світ схаменувся.
Любов поміж нами,
Добро, справедливість!
 
...Не буде,
Не сталось,
Це тільки наснилось….
17.05.2018