Поїдемо в край оголений...

Поїдемо в край оголений...
Поїдемо в край оголений,
В якому дерев нема,
Де марять світанком олені,
Гуде завірюх сурма.
Де в іглу напрочуд затишно,
Чарує пісень гіпноз,
Чи сполохи ходять райдужні
І горло дере мороз.
Там вабить природа вродою,
Там не вистачає нас,
Рушаймо, не будь колодою,
Таких забирає час.