Патриот

Та хіба так можна жити ?
Серце рветься на шматки,
загубили Україну поневолели її.

Та хіба такої долі нам бажали
побрати, ті що неньку захищали
і за неї полягли .

Та хіба в соїх стріляли?
весь народ в жаху тримали .
Без жалю своїх вбивали, а за
що й самі не знали .