Країна по імені «Ом»...

Країна по імені «Ом»...
Країна по імені «Ом»,
Країна великого спокою,
Чи твій десь існує фантом,
Не битий людською толокою?
Де тінь прохолодна твоя?
Де серце, яке не морочиться?
Країні по імені «Я»
До тебе торкнутися хочеться.