Сивий вітер гуде сонатами...

Сивий вітер гуде сонатами...
Сивий вітер гуде сонатами
(от пригледів собі момент),
Я торкаюсь небес стигматами,
Бо на святість придбав патент.
Дощ звалився на землю. Холодно.
Що ж ви, люди, втекли, агов?!
Ви хотіли спасіння? Ось воно,
По хресту розливає кров.
Хто мені допоможе, бідному?
Хто повірив у силу слів?
Чи між вами немає гідного?..
Вибач, Боже, що так підвів…