То цвіт весни

Краса, що падала до ніг.
То цвіт весни, його прикраса.
Той ніжний цвіт - в битті доріг,
в саду. До яблучного спаса
 
ще так далеко, та життя,-
коротка мить плодів від цвіту.
Йому не буде вороття.
В житті - одне лиш тепле літо.