В БОРНІ

Коли в душі немає Бога,
Тоді й зневіра настає.
На шлях гріха стає людина,
Не вірите? Але воно так є!
 
Доборолися до краю,
Все не тим шляхом йдемо,
Нас минуле не навчає,
В борні роками живемо.
 
Змінили владу на майдані,
Було багато сподівань.
Покращень у житті не стало,
Зате багато нарікань.
 
У нас нічого не змінилось
Лиш прірва більшою стає
В раю пожити захотілось
А нам зневіра не дає.
 
В громаді спокою немає,
У душах ненависть одна,
Народ сумує і страждає,
А що робити він не з на .
 
І тут ще ціни так злетіли,
Що аж волосся піднялось.
Нам кажуть: «Ви ж цього хотіли?
Не звинувачуйте когось!»
 
Сьогодні важко розібратись,
Куди ведуть життя шляхи.
На краще треба сподіватись,
І до мети своєї йти.
 
Міняти треба лиш на краще,
Цінити кожну мить життя.
Ворогувати людям нащо?
В борні не буде майбуття!