Сумно стало на душі

Сумно стало на душі
Сумно стало на душі від цієї драми
Ті ,хто разом воював,стали ворогами.
Разом ми колись співали пісні перемоги,
А тепер ми вороги,різні в нас дороги.
Єна світі упирі,хто на цьому бавиться,
За для влади на біді,на чужій піариться.
Наче піняві собаки гавкнуть про загиблих
Навіть можуть показати трохи слізок хибних.
Біля вічного вогню,ніби засумують,
А в думках мілйони свої жадібно рахують..
Проволають різні гасла ,про любов до люду,
Потім нишити почнуть,як якусь паскуду.
Так минає світлий день «СВЯТО ПЕРЕМОГИ»,
А хто справді воював в злиднях і убогі.
Сосєдка О.Д. 05.05.2018 р.