весна

Магар ранчид ....фасли бахорон .
Ки у гирен- гирен рехта борон ?
Кучост,кучост рузхои офтоби..?
Кучост осмони софи оби ?
 
Магар ранчид бахорон аз гапи ман
Хам аз шеъру,хам таронаи ман..?
Кучост огуши гарми мехрубони..
Кучост ишки волои бахори....?
(тадж)
Махфират Шукухи
15,22
25,04,2018