І тільки так

І тільки так
Сало ,борщ і чарочка горілки,
Часничок, цибулька, м’який хліб,
Ще шматок копченої гамілки
І такий рідний дитячий сміх.
Що для щасть треба ще не знаю?
Йой ,забув, ще пісня для душі,
З молодичкою, яку я заспіваю
І дай Боже ,щоби не згрішив.
Сосєдка О.Д. 22.04.2018 р.