О ні, це зовсім не кінець...

О ні, це зовсім не кінець...
О ні, це зовсім не кінець,
То є початок дня нового,
Життя загострить олівець,
Складе світанкові промову,
Накреслить шовк небесних нив,
Накреслить тіні і будинки,
Й не буде більш холодних снів,
І у очах ані сльозинки.