Мій

06.07.17.
Коханий .
Моє життя.
Моя яскрава зірка на темному небі.
Моє сонце, вітер, сніг і дощ.
Гроза і хмари, лід, вогонь, вода.
Моя земля, по якій ходять мої ноги.
Трави, які ніжно огортають, зволожують.
Мої квіти, що чарують око, оп'яняють.
Мій Всесвіт, Океан, Господар, Бог.
Моя муза, музика.
Щасття та горе, біль, спокій.
Ангел, Д'явол.
Моє серце, душа, дім, причал.
Моя таємниця.
Мій далекий, недосяжний.
Як же важко і легко нести ці почуття.
Бо ти моя кара і подарунок водночас.
І щоб там не було в майбутньому - я понесу ці почуття до самого останнього подиху; до самого останнього дня.
Можливо, у тому світі, Боги дозволять нам зустрітись і бути разом.