Жизнь начинается вновь (Життя починається знов)

Аудиозапись

Життя починається знов
Слова: Святослав Вакарчук
Музика: Океан Ельзи
 
(Посвящается С. Ш.)
 
 
Ти починаєш мій день на світанку
Нестриманим літнім дощем,
Ти - апельсиновий сік до сніданку
На фото з яскравим плащем.
 
Ти залітаєш в вікно по обіді
Iз вітром, що кличе весну
Нову, знову...
 
Темне волосся в кафе незнайомки
Від тебе вечірній привіт,
Фраза в кіно на останній хвилині
Дає несподіваний слід.
 
I не залишила вільного місця
Ти у моєму житті,
Твоя зброя...
 
Приспів:
Десь там у океані подій,
Десь там на висоті моїх мрій,
Десь там, там, де панує любов,
І я відчуваю, як серце співає!
Як поруч з тобою -
Життя починається знов!..
Починається знов!..
 
Там десь по радіо чути так тихо
Близькі і рідні слова,
А тут від подібного з далеку сміху
Обертом йде голова.
 
I кожну мить ніби я помічаю,
Як доля дає мені знак
Знову і знову!..
 
Приспів:*2
 
 
Жизнь начинается вновь
 
Ты начинаешь мой день спозаранку
Невиданным летним дождём.
Ты – апельсиновый сок к запеканке,
На фото ты с ярким плащом.
 
Ты залетаешь в окно после ланча
С ветром, что кличет весну
Снова, снова…
 
Тёмные волосы у незнакомки
Как твой мне вечерний привет,
Фраза в кино на последней минуте
Даёт мне нежданный ответ.
 
Разом лишила свободного места
Жизнь мою, сделав своей,
Твой я без боя…
 
Припев:
Где-то, столько событий мирских,
Где-то, в выси мечтаний моих,
Где-то, там, где колдует любовь,
И я ощущаю, как сердце взмывает!
Как рядом с тобою и жизнь начинается вновь!..
Начинается вновь!..
 
Где-то по радио слышно, как эхо,
Близкие милой слова,
А тут, как от дальнего тихого смеха,
Кругом идёт голова.
 
И каждый миг я опять замечаю:
Судьба подаёт мне свой знак
Снова и снова!..
 
Припев. (2 раза)