Все це зі мною
Шматками темрява спадає на світанок,
Шматує сніг невтримний біг струмка,
І тиша, як лепісточка тонка,
Весняний ранок…
А сонце спить собі під простирадлом хмари,
Та промені, неначе стиглий гльод
Просипались, скотилися на льод,
Казковим даром...
В крові багаття вир і крила за спиною
Зроста в душі, як квітка, почуття
Барвистим сенсом вбралося життя,
Все це зі мною…