Я буду щасливим...

Я буду щасливим...
Весна розкидає ляпки
Прозоро-сріблястих хмар,
Я буду щасливим. Крапка.
Я вільний від зла і чвар.
Я – задум, я – дух, насіння
Миттєвостей і годин,
І тішиться небо синє,
Бо ще врятувавсь один.