Звірський апетит

    Куди з саванни подівались леви?
Звідкіль узявся сили дефіцит?
Не розриває більше тишу ревом,
Не демонструє звірський апетит

Тепер багато тут гієн і кволих,
Нестача корму, лінощі, розбрат
Куди не глянь - всі слабаки довкола
Та інший не значний електорат...

Без хижака, що страх наводить риком,
Не житіє - така собі печаль
Бо мілкота усюди суне пику,
Дорвалася до влади всяка "шваль"...

За кусень бьються так, аж вітер свище,
Летить і шерсть, і м"ясо, і труха
Немовби всі блага на кладовище
Вперед ногами пхатимуть (ха-ха!)

Хтоб переїв уже цю гидь безмізку!
Хтоб рикнув так, щоб бігли, що є сил...

...Ти вибачай, читачу, що так різко,
Без сили поетичної краси...

Та скоро ту мальовану саванну -
Накриє саван... Кожен за своє!
Де леви є?! Щоб хоч на них поглянуть!
Озвіться, леви! Леви, де ви є?!