Шукаю істини загублене зерно

Любов Шевчук
Шукаю істини загублене зерно
 
 
Господь Всесущий, Мудрий, Триединий!
Ти - Бог, Святий, Могутній і Єдиний!
Фортецю Ангельську духовності будуєш,
Промінь Любові, Дух Святий даруєш!
 
 
Господь – твердиня нашого життя,
Покров, що від скорботи захищає.
Пробудить Дух, дарує сенс буття,
На шлях прозріння, душі наставляє.
 
Він – Абсолют, з якого вийшло все,
Творця Частинка, в кожному створінні.
Любові промінь у серця людей несе,
Душа – безсмертна, радість – у спасінні
 
«В Христі Бог примирив Собою світ».
Справи диявольські, Він зруйнував, розкривши.
Чекає Ангел, біля Господа Воріт,
Кров’ю Христа, гріхи людей омивши.
 
Мудрість Євангеліє – Святого просвітлінь,
Душ занепалих, покаянь людських чекає.
В молитві Ангельській, тепло благословень,
Отець Небесний, людство захищає!