Скажіть попи...

Попи !Скажіть ! Хіба ви не іуди?
Чи полиск срібла не затмарив гідність вашу.
Я не суддя ,хай Бог за все вас судить ,
Чи вистачить добра на вагів чашу.
 
Комусь слова мої заціплять красномовство,
Чорти у когось черев роздеруть.
Набридло вже свавілля і притворство,
Невже хрОбаки совість вам гризуть.
 
Згадайте голку ,вушко та верблюда
І лєпту від убогої вдови.
Людей зухвало повчаєте усюди,
Та не зносити вам своєї голови.
 
Судити ,права не маю я, напевно
Та не суджу я вас ,то галаси душі.
Я вірю, що скажу це не даремно
Та може ж з вас, де хто не згрішить.
 
Іісуса заповіт усюди проповідують
Щоби усих любили як себе
Весь світ заплямили огидливою кривдою
У прірву пекла людство все іде.
Сосєдка О.Д. 07.03.2018 р.