Плетінь....

Плетінь....
Чи існує те щастя? Чи правда воно?
Можливо відсутнє? Лиш правда в кіно?
Існує кохання!!! Чи вигадка то?
Можливо вся правда тільки в вікно?
 
І що за життя, де мрії одні?
А може реальність не бачимо ми?
Можливо і щастье у нас у руках?
Да тільки не бачим.... Плетінь на очах...