БЫСТРЫЙ ЖЕНИХ / САТИРА И ЮМОР /

Молодой мотоциклист
Вихрем мчится через мост.
Громыхает мотоцикл,
Как старое корыто.
А навстречу старшина
- Стой!- кричит сердито.-
Вы куда летите так?
Спешите в могилу?
- Нет,в загс везу
Мотю свою милую!
-Что? - спрашивает старшина -
Я не вижу Моти...
- Значит выпала из седла
Где-то на повороте.
26.02.2018г
 
ШВИДКИЙ ЖЕНИХ
=================
Молодий мотоциклiст
Мчить,як вихор,через мiст.
Гуркотить мотоциклет,
Як старе корито.
А назустрiч старшина.
- Стiй! - кричить сердито.-
Ви куди так летите?
Спiшите в могилу?
- Нi, до загсу везу
Мотю свою милу!
- Що? - питае старшина -
Я не бачу Мотi...
-Значить,випала з сiдла
Десь на поворотi.
 
Павло Глазовий "Смiйтесь,друзi,на здоров"я"
Сатира та гумор. " Мистецтво" Киiв-1973