НАПЕРЕКІР ВІЧНОСТІ

НАПЕРЕКІР    ВІЧНОСТІ
Її літа вже не чіпають,
Минає старість заздалегідь.
Лунає спів Посульським краєм-
Дівча замріяне стоїть.
 
Веслують в кризі наші дні,
І почуття прасує обрій.
Та посміхнися , ти мені,
Твої слова бентежать зорі.
 
Вуста медові і п'янкі,
Їх цілував би до не втоми.
І долі злій наперекір,
Із Вічністю я став знайомий !