Чому б і не побавитись віршами...

Чому б і не побавитись віршами...
Чому б і не побавитись віршами
Коли мій настрій скаче, як горобчик.
Дивлюся, як смішний сусідський хлопчик,
В калюжці ловить сонечко руками.
 
Сміється сонце з пустуна малого,
Лоскоче ніс, він мружить оченята.
Отак для щастя треба небагато.
А іноді достатньо просто слова.
 
І буде день, наповнений коханням.
Пташки співатимуть свої весняні співи
Закохана та трошки вередлива,
Дражнитиму тебе своїм мовчанням.
 
А ти з мене цілунком знімеш чари,
Обіймами палкими знов зігрієш.
Весна іде, від цього і радієш –
Проллється дощ, розтануть сірі хмари.
 
Розквітне все, плоди наповнить соком.
Весілля, свята, радість, сонце, літо…
Все оживе, щоб знову просто жити,
Та йти вперед, тихенько, крок за кроком.