НА СХИЛАХ ПАМ'ЯТІ
Дозрівають літа ,
Мов роса в ярині,
Лиш самотність руда
Допікає мені.
В задзеркаллі вітрів
Куряви не здіймай ,
Бо вже й так посірів
Білих вишень розмай.
Приспів:
Мав синицю в руці ,
А хотів журавля.
Ти - така , як усі,
Я гадав, що моя.
Вже кружля в небі сніг -
Срібний зоряний птах
Та наснилось мені ,
Як кохались в житах.
Аж до сліз обійма
Сива сутінь доріг
І вгамує зима
Те , що в серці беріг.
Пам’ять ,наче імла ,
Тисне душу плачем .
Ти у спогад прийшла
Божевільним дощем !
Приспів:
Извините , на комментарии ответить не смогу , опять взаперти .Рецидив !