Караоке на Майдані

На майдані Кондратюк зазива з усюди:
-Гей! Підходьте співаки, голосисті люди!
Заспіваймо ми пісень, різних виконавців,
Щоб Український народ, посміхнувся вранці,
 
Дружньо станем до змагань, нуж-бо Українці!
Хто сховав свій божий дар, в скрині чи в торбинці?
Перший сяде в лімузин, білий як хмарина,
Хай пізнае співака Ненька - Україна!
 
Другий грошей у родину принесе чимало,
Третій яйця посмакуе, звісно на халяву,
Щоб гучну козацьку пісню, чутно було всюди.
Приїздіть на караоке українські люди!
 
Хай у всіх кутках землі, у любій далечі,
Українська щира пісня чуеться малечі!
Нехай слава України квітне наче квіти,
Щоб пишалися онуки і онуків діти!