Буржуй

Буржуй
У мене э буржуйка,
i я тепер буржуй.
Я топлю коли хочу,
кладу на всiх я буй.
 
У мене е лiчильник,
я його вiдключу.
На кришi вентелятора,
громезного кручу.
 
У мене э водичка,
з колодязя беру.
I миюсь ,миюсь,миюсь,
я миюсь до схочу.
Нiкому я нi чого,
зовсiм не плачу.