Ажурная вышивка зимы... (на украинском языке)

Ажурная вышивка зимы... (на украинском языке)
***Ажурна вишивка зими...
 
Ажурна вишивка зими:
По білім небу білим снігом…
По небу – ворон бив крильми,
По полю – сірий зайчик бігав.
 
Ліс замережений стояв
У мареві ялин, нівроку,
Зробився сніжним плесом став
За тиждень до Нового року
 
Тож рік кінчався. Що ж… Нехай!
Нехай горять сніги зірками,
Та прийде май – ти чуєш, май!
Іде життя. Що буде з нами?...
 
25.01.2018