ДОЛЕ МОЯ, ДОЛЕ !!!

Приготувала так багато: наварила й напекла
Та нема кого покликать до Святкового стола.
 
Сядем,з чоловiком,ми удвох до столу...
Вип"емо по чарцi: я й покличу ДОЛЮ.
 
ДОЛЕ моя,ДОЛЕ! Де ж ти забарилась?
Чи у лiсi заблукала? Чи в морi втопилась?
 
Я не буду, бiльше, тобi дорiкати...
Повернись,будь ласка,до моеi хати.
 
Та все ж не втрачаю я своеi надii
Що скоро повернешься ти в моi обiйми.
31.12.2017г