коли в моїх очах загасне світло...

 
Коли в моїх очах загасне світло,
Коли в чужім вогні сгорить надія,
Коли мою любов розвіє вітром,
Коли нерідне небо почорніє,
 
Я буду з вами рівна антитезі --
І вже ви не почуєте прокляття.
Ми з вами по житті на тім же лезі.
І знов я буду вас благословляти...