грець.

грець.
у світі тім немає правди,
у всіх душах німа пітьма.
у спогадах людських абсурди,
від алкоголю вже діра..
я своїм станом не горджуся
бо рівень мій упав вже на нівець
і все ж, перед висОкими я не вклонюся
хай буде грець.. хай буде мені грець

я жив весь час своїм життям даремним
і нарід весь узневажав мене
й ніколи я не був писемним
і навіть сивий дід вже не збагне
чи то вина моя, чи може жінки
яку колись кохав понад усе
чарівної й файнОї українки
якій присвячував своє есе

я б все віддав щоб повернУть її
я б кинув пити і курити люльку
але Господь не слухає уже думки мої
він раз забрав її й зробив із неї в небі зірку.