птаха.

птаха.
У цей час ночі не надто людно
Іду по вулиці самотня я
І лише десь ледь-ледь так чутно
Сіреньку птаху без крила

Вона втомилась від безглуздя
Людських думок, перетинів світів
Її згубила та безодня
Чужих помилок й почуттів.