ЛИШ ДЛЯ ТЕБЕ МЕЛОДІЯ ТА...(присв.ДАЧ)

ЛИШ ДЛЯ ТЕБЕ МЕЛОДІЯ ТА...(присв.ДАЧ)
Лиш для тебе ,любий , для тебе…
Лиш тобі подарую весь світ…
Ті зірки ,що падають з неба,
то-від мене мій щирий привіт.
Лиш для тебе земля обертається,
і криштАлем засяють зірки…
В одне море всі ріки вливаються,
на папір мій лягають рядки…
 
Лиш для тебе трава зеленіє,
соловей в саду дзвінко співа.
На горАх ковила забіліє…
Лиш для тебе морів синявА.
І хмаринка в лазурному небі,
що проллється на землю дощем.
Лиш для тебе все,милий,для тебе
захід сонця палає вогнем…
 
Лиш для тебе летять журавлі,
ключем небеса прикрашають.
Шумлять тихо діброви й гаї,
і пісні за лісочком лунають…
Джерельце із-під каменя ллється,
щоб скропити та дати життя…
А у мене так серденько б’ється.
Лиш для тебе мелодія та..!
 
І легкий вітерець обіймає
все прекрасне,що є на землі.
Лиш для тебе в душі підіймає
почуття,що ще й досі живі…
І розтане сніжинка в руці…
То -краплиночка неба в долоні.
Лиш для тебе долоні оці…
Я навік у твоєму полоні!!!
 
Хай барвиста веселка покаже,
як волошками долю стелю…
Шепіт листя ніжно розкаже,
як тобою живу та …люблю…
Сизий іній на шибках напише
на твоїм,на далекім вікні,
Що тобою я дихаю лИше...
Що з тобою разОм хоч вві сні…
 
4.01.2018г.
***Лиш для тебе, коханий, для тебе…
Лиш тобі подарую весь світ…
Ті зірки, що обсипались з неба
Мій палкий, найщиріший привіт.
Лиш для тебе земля оберталась
І кришталем сіяли зірки,
В одне море всі ріки вливались,
На папері лягали рядки.
 
Лиш для тебе трава зеленіла,
Соловейко ридав навесні,
Ковила шепотіла похила
І туманами обрій синів,
І хмарки в лазуровому небі
Проростали на землю дощем
Лиш для тебе, мій милий, для тебе
Захід сонця сміявся вогнем…
 
Журавлі лиш для тебе летіли,
Освятивши ключем вишину.
Лопотіли могутні їх крила,
Обіймаючи ніжну весну.
Джерельце із-під каменя било,
Щоб скропити та дати життя…
Тільки в мене ж серденько боліло –
Лиш для тебе той біль-каяття…
 
Хай легкий вітерець обіймає
Все прекрасне, що є на землі,
Лиш для тебе в душі підіймає
Почуття на любові крилі…
Ось – краплиночка неба в долоні:
Тане ніжна сніжинка в руці…
Я навік у твоєму полоні!
Лиш для тебе долоні оці…
 
Хай барвиста веселка покаже,
Як волошками долю стелю…
Шепіт листя хай ніжно розкаже,
Як тобою живу та … люблю…
Сивий іній на шибках напише
На твоїм на далекім вікні,
Що тобою душа моя дише,
Що з тобою я разом – у сні…
 
04.01.2018 г.