Та, чого ж...

Та, чого ж...
Та, чого ж, я – не я,
Чим хворію?
Смокче люта Змія
Мої мрії...
Смокче мізки мої...
Душу смокче!
В стоголоссі хорів,-
Соло хочу!
Хочу бути! І все...
Чи – занадто,
Де нас Доля несе
Брат – на брата?!!
Може, хай вже, - дует?
В пісні й вальсі,-
Крикне хтось там: «Вперед!
Крок – назад всім!..