Морозний захід. Затишок та іній.

Морозний захід. Затишок та іній.
Морозний захід. Затишок та іній.
Антени ловлять натяки новин,
Виструнчуються потихеньку тіні
І просить серце сніжних хуртовин.
А їх нема. Останні ходять люди,
Несуть свій настрій, погляди на світ,
І вітерець м’якенько тисне в груди,
І ніч тихенько точить свій графіт.