Мій друг сьогодні розіп’ятий...

Мій друг сьогодні розіп’ятий...
Мій друг сьогодні розіп’ятий,
Пощо йому така судьба?
Вже теплий вітер лиже п’яти,
І згасла змучена мольба.
Зібрався дощ, але не плаче,
Немає сліз від гіркоти,
Чого ти тут забув, юначе?
Твої зраділи чом кати?
Вони ж тобі додали слави,
Мій тезка – стішив неба гнів,
Мене ж клянуть, мовляв, Варраво,
Чому ти вижити посмів?
 
"Мій тезка" - за деякими джерелами повне ім'я Варрави - Ісус Варрава, але використовується скорочена форма задля уникнення плутанини.