Всё міф. І всэ ныправда ж.

Всё міф. І всэ ныправда ж.
Ныма j намёка на гоздзь
 
А мы хотів тыпэр шось різаты.
А я б хотів щэ j голодаты.
А шо ля мні тут гонды Крішна Тоj!
Да я жэ сам ужэ солдат, мо!
 
І ось дывлюсь на сонцэ: нызынько?!
І я чого шэ ув кроватцы?
І вскочыв от і врізав вышыньку ш.
Ага! А місцэ есця в кадры?
 
Я б всё зробыв, шоб вы ны плакалы.
Да дэ ты нэ3 шо увалыш!
Пошов ты, знаеш, дэ, товарыш мні?!.
Ну, бы в ютубовы всі зарэ:
 
Да шо такэ вжэ гэто с таточком!?
Да ё ж маё, дывы ты на мать!
А потом батько будэ вж правыты.
Да-да. Алэ. Шэ j зуховато.
 
Тут Зуб проліз вжэ до борзапісцэj! –
Так! А чово то это там хтось?!
І всё. Нормально всё доказано,
Шо і в Казані е шэ баня.
 
І всё-такы... чого то так тут?
Ну, ны по-руску. Ны по-нашому ж.
Да вот в тіші сыдыть рыдактор
І нішо складнынько скла2е зь.
 
Я выjшов в полэ. Было затымно.
А я воды рышыв набраты...
Куды пошла уся та забавка,
Шо дэсь колысь батькы ведь малы...
 
Стоjіть свіча кая діякона.
І діе ж шося во тоj малыj.
Но вот руку дае j засранцю Кот –
А вдруг хоть дров нам настругае?
 
Да-да. І сіна шэ напхае
В соломнянык з мышкамы.
Мы – про обрады. Вы – про Вару.
Но Хто Варуна пак, га?
 
Луна в Тельцовы-то вжэ бавыця!
А ты ны взьмы j смытаны.
Да і, вабщэ – Меч і Корона
Сыба то 11 даjтьЕв.
 
Ну, j как-то, як-то сдал экзамен я:
До пов-дня 3ск врубамшыс
І дров наніс аж ф хату.
 
Тыпэр вот колупаюсь з вамы.
І ныц ны пырыд БатькОМ.