Відгомоніла осінь...

Відгомоніла осінь...
Відгомоніла осінь,
Пізно для неї, досить,
Ходять тумани босі,
Натяк на зиму носять,
Але зимі не йдеться,
Що їй отут робити?
Стукає тихо серце,
Мовчки рахує миті.