На плантації чайній...

На плантації чайній...
На плантації чайній,
На вологій горі,
Ходить дух життєдайний
У ранковій порі.
Там немає докуки,
Щось шепочуть казки,
І спрацьовані руки
Обривають листки,
Тане хмара кудлата,
І голосять струмки,
І палітра багата,
І багаті думки.