Я кохаю, мій любий....

18 декабря 2017 г.
21:42
 
Я кохаю, мій любий, кохаю...
Відчайдушно, до болісних сліз.
Обійми ж ти мене, вже благаю.
Так втомилась я падати вниз.
 
Та не можу так жити, не можу.
Тиші, спокою не віднайшла.
Я самотності більше не зношу.
Вона душу мені попекла.
 
Я жадаю тебе, так жадаю.
Змерзло серце без твого тепла.
І без тебе, коханий, вмираю.
Не дивись, що я зовні жива.