Я хотіла навіки забути...

Я хотіла навіки забути
Стерти пам'ять про нас із життя.
Я бажала про тебе не чути.
Я жадала собі забуття.
Твою тінь відганяла від себе.
Так благала тебе-"Відпусти!"
-Не потрібна тобі? Ну й не треба!
Тож спали ті душевні мости!"
Повсяк час я тебе відчувала.
На хвилини ділила добу.
Коли серце боліло - я знала.
Та з любов'ю вела боротьбу.
Відрізала тебе, виривала.
Із тобою вбивала себе.
Та намарно то все, я програла.
Бо коханням кохаю тебе.