Ледник (укр.версия)

Захмарилося небо
І дощ с небес на землю ринув.
Краплі дощу' билися об лід.
І нікому в світі не ганебно.
Хто покинув, хто й поринув.
Топчут ворони ваш слід.
І ніхто у світі думать то не стане,
Що лід замерзлий - то є сльози.
Мовленні вони Українськими вустами.
Україні пережить, хоча б оці морози,
Україні б дали, за це отій поганої бронзи.