Моя донечка

Моя донечка
Моя рибочка, моя донечка,
Ти мій ясний світ у віконечку.
Моя ясочка, моя квіточка,
Моя киця, зелена віточка.
 
Хай у тебе в житті все зладиться,
Лихо згине, а щастя зостанеться.
Хай живе в тобі віра в краще,
Хай складається все путяще.
 
До кохання будь, доню, здатна.
Будь прекрасна, тендітна і статна.
Не згубити себе зненацька
Допоможе хай кров козацька.
 
Ти для мене завжди курчатко,
Зайченятко та кошенятко.
Саме краще у світі дівчатко,
Будь щаслива, моє дитятко.