Кiлька цигарок, келих, червона пляма

Там, на полицi шафи недбало- старої
Кiлька цигарок, келих, червона пляма,
Тягне минулим, в якому були ми двоє,
Тягне нестерпно, та зачинилась брама...
 
Нежить як звичка, пострiл влучає в вухо,
Зимно та сумно, грудень крокує мiстом
Хмари розiрванi, всюди срiблястi мухи,
Разом радiти, напевно не з нашим хистом...
 
Цнота розбещена та у думках роспуста,
Кожного вечора- iнша, а з ранку кава,
В ротi гiркота, а в склянцi на днi робуста,
Знову самотнiсть крокує зi мной кульгаво...