Бесконечная Бессмысленность Беларуси

Бесконечная Бессмысленность Беларуси
МінскіЯ Хронікі.
"Бясконцая Бяссэнсавасць Беларусі"
***
Нашы думкі, нашы мары
ў Міразданні – копяцца…
Прападаюць яны марна…
У Мінулае –
Час наш коціцца…
 
І з таго, што мы будуем,
што застанецца…
Мэту не шукай якую…
У Мінулае –
Час наш валіцца…
 
Нашы крокі, і учынкі
ў Міразданні – пыльцаю…
Не шукай на іх прычыны…
У Мінулае –
Час наш сыплецца…
*+*
Уначы, у Мінску...
**(думкі – мысли; мары – мечты; марна – бесплодно,зря;
Мінулае – Прошлое; Час – Время; будуем – строим,возводим;
Мэта – Цель; не шукай – не ищи; крокі – шаги; учынкі – поступки).